Aller media
Aller Media A/S er markedsledende inden for ugeblade med udgivelser som SE OG HØR, Familie Journal, Ude og Hjemme, BILLED-BLADET, SØNDAG og FEMINA. Herudover udgiver selskabet en lang række magasiner såsom Isabellas, IN, ELLE m.fl.
 1. Vælg det blad du ønsker at købe. Herefter skal du vælge:
  • Er det et abonnement til dig selv, vælger du ”indland”.
  • Er det et abonnement, som skal sendes til udlandet, vælger du ”udland”.
  • Har du fået eller købt et abonnement i butik eller modtaget et gavekort, så se vejledning under Gaveabonnement købt i butik.
 2. Vælg hvor lang periode eller antal numre du ønsker.
 3. Tryk køb.
 4. Du kan nu enten vælge at ”gå til kassen” eller ”køb mere”.
 5. Hvis du vælger ”køb mere”, så vælger du blot igen, hvilket blad du ønsker samt periode eller antal numre.
 6. Vælg hvornår bladet ønskes leveret.
 7. Skriv navn og adresse på modtager og evt. betaler.
 8. Godkend abonnementsbetingelserne og gennemse din bestilling.
 9. Vælg hvordan du ønsker at betale.
 10. Til sidst vises kvittering for dit køb, hvis du har oplyst e-mail, sendes den også dertil.
Har du fået en rabatkode?
OK

InteresserVælg interesse:
I meget gamle dage var de kendte de kongelige familiemedlemmer, for det var dem, som havde magt og dem, som den brede befolkning kendte. I dag kan de kendte både være de kongelige, politikere, sangere og musikere, skuespillere, tv-værter, designere, reality stjerner mfl. De kendte er kendte på grund af deres erhverv og ofte også, fordi de optræder i medierne. De kan enten være i medierne direkte i forbindelse med deres erhverv, eller fordi de møder op til diverse events, som de er inviteret til på baggrund af deres status som kendte. Det kan f.eks. være til prisuddelinger, teater premiere, film premiere, velgørenhedsarrangementer. Til disse events bliver der taget billeder af de kendte, som bliver bragt i danske medier som BILLED-BLADET, SE og HØR, Kig Ind. Bladene BAZAR, Vi Unge og Vi Unge Strory skriver også lidt om de kendte. De kendte omfatter både danske kendte mennesker og udenlandske kendte mennesker. Nogle kendte er kun kendte i ganske kort tid f.eks. i forbindelse med deltagelse i et tv-program.


Du kan læse om De Kendte i flg. blade

Sorry
BILLED-BLADET
Sorry
Dossier
Sorry
SE og HØR
Sorry
Vi Unge