Aller media
Aller Media A/S er markedsledende inden for ugeblade med udgivelser som SE OG HØR, Familie Journal, Ude og Hjemme, BILLED-BLADET, SØNDAG og FEMINA. Herudover udgiver selskabet en lang række magasiner såsom Isabellas, IN, ELLE m.fl.
 1. Vælg det blad du ønsker at købe. Herefter skal du vælge:
  • Er det et abonnement til dig selv, vælger du ”indland”.
  • Er det et abonnement, som skal sendes til udlandet, vælger du ”udland”.
  • Har du fået eller købt et abonnement i butik eller modtaget et gavekort, så se vejledning under Gaveabonnement købt i butik.
 2. Vælg hvor lang periode eller antal numre du ønsker.
 3. Tryk køb.
 4. Du kan nu enten vælge at ”gå til kassen” eller ”køb mere”.
 5. Hvis du vælger ”køb mere”, så vælger du blot igen, hvilket blad du ønsker samt periode eller antal numre.
 6. Vælg hvornår bladet ønskes leveret.
 7. Skriv navn og adresse på modtager og evt. betaler.
 8. Godkend abonnementsbetingelserne og gennemse din bestilling.
 9. Vælg hvordan du ønsker at betale.
 10. Til sidst vises kvittering for dit køb, hvis du har oplyst e-mail, sendes den også dertil.
Har du fået en rabatkode?
OK

InteresserVælg interesse:
I Skandinavien har vores bolig ekstra stor betydning for os, og ofte afspejler vores valg af bolig den måde, som vi har valgt at leve vores liv på. Vores hjem siger noget om vores personlighed. Samtidig kan vores bolig også afspejle, hvor I livet vi er. Unge mennesker har ofte en mindre bolig, da deres pladsbehov og rådighedsbeløb er mindre, end f.eks. familier med børn. Børnefamilier prioriter ofte at bo i en større bolig, så der er plads til børneværelser. Bolig og boligindretning betyder mere i Skandinavien, hvor vi har en større tradition for at invitere venner og familie hjem. Vi opholder os mere indendørs pga. vejret, og vi bruger derfor også flere penge på at indrette vores bolig både hyggeligt, funktionelt og lækkert. Generelt er folks bolig og indretningsstil meget forskellige, det spænder lige fra de meget personlige boliger, hvor indretningen er mikset sammen af ting mange forskellige steder fra, til de mere stilrene boliger, der ofte kan se ud som om de kommer lige fra et katalog fra en trendy møbelbutik. Mange finder inspiration til deres indretning i bolig reportager i blade som Mad & Bolig, ISABELLAS, Antik & Auktion, IN, SØNDAG og FEMINA med smukke billeder taget i private hjem.


Du kan læse om Bolig i flg. blade

Sorry
Antik & Auktion
Sorry
ELLE Decoration
Sorry
Femina
Sorry
IN
Sorry
ISABELLAS
Sorry
Mad & Bolig
Sorry
Maries ideer
Sorry
RETRO
Sorry
SØNDAG
Sorry
Ude og Hjemme